Utolsó kommentek

  • Summmer: A 13-as számú versenyzőnek külön üdvözletem küldöm :D :D :D Lehet még folytatása ennek a csapattag... (2010.06.09. 12:34) Három hálóőr
  • Summmer: Hangulatos képek az edzésről + mindennapokról :) Bár nem követem a VB-t, de így a távolból is támo... (2010.06.09. 12:33) Edzés, edzés, edzés
  • Litsaki: Sziasztok! Jó ez a szám kár, hogy nem eredeti nyelven szól.Nagyon érdekes amit írtál a focistákró... (2010.05.22. 14:23) Hőseink
  • Litsaki: Jasou!! Köszönjük, hogy létrehoztad ezt a blogot! Mi is izgulunk a vébé miatt és persze kedvencein... (2010.05.20. 20:08) Közeleg a rajt!
  • Utolsó 20

Hellász olé

Görögfanatikusoknak a görög fociról és a görög zenéről – kissé elfogultan.

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Archívum

Hőseink

2010.05.21. 07:48 :: Cozy

 

Hat éve Görögországról szólt minden: olimpia Athénban és Európa leigázása a futballpályán. Megszülettek hőseink a zöld gyepen.

Két évvel később, a göteborgi atlétikai Európa-bajnokságon egy újabb görög ejtette rabul a szíveket.

Ezzel:

 

   

 

 

Vagy ezzel?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vagy...?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vajon mi lett a 2004-es hőseinkkel?

Épp tucatnyi játékos maradt ki az idei vébékeretből azok közül, akik szerepet kaptak a 2004-es Eb-n.

Antónisz Nikopolídisz alias George Clooney – jelenleg az Olimpiakoszban véd, s a nagy pótyagólok mesterének meglepetésre nagy szerepe volt abban, hogy a csapat az idén második helyen zárt a bajnokságban.

 

Traianósz Déllasz, a rodoszi kolosszus – a csehek elleni győztes gól szerzője levezetésképpen a ciprusi Anorthosis Famagusta csapatában igyekszik megállítani az ellenfél csatárait. Leginkább szigorú tekintetével.

 

Panajótisz "Tákisz" Fisszász – 2008-ban visszavonult, azóta csendes kis tengerparti házából nézi a delfineket.

 

Sztiliánosz "Sztéliosz" Venetídisz – jelenleg a Larissza játékosa.

 

Mihálisz Kapszísz – még ő is játszik, 2010 februárja óta az Etnikosz Pireuszban kergeti a labdát.

 

Ángelosz Baszinász – Angliában, a Portsmouth csapatában játszik a százszoros válogatott Baszinász. Az angol kupadöntőn is ott volt, s bár nem lépett pályára, biztos ő volt a leglelkesebb szurkoló.

 

Theódorosz Zagorákisz – a női szívek megdobogtatója és a válogatott vezéregyénisége 2007-ben vonult vissza a futballtól, és a PAOK igazgatóságában vállalt szerepet.

 

Vaszílisz Lákisz – 2009-től a Kavala csapatához igazolt. Jól döntött, hiszen ott tényleg finom a gírosz (személyes élmény alapján).

 

Vaszílisz Cártasz  – ő is úgy döntött, hogy unja már a fel-le rohangálást a zöld gyepen, és inkább szögre akasztotta a focicsukát. A focitól nem szakadt el teljesen, esténként azért feltűnik a tavernában, ha épp meccset adnak.

 

Sztilianósz "Sztéliosz" Jannakópulosz – a Premier League-et is megjárt középpályás szintén már csak a családjának él, és talán csak a fodrászával beszélget a fociról.

 

Dimitrisz Papadópulosz – Spanyolországban, a Celta Vigóban ontaná a gólokat, ha nem sérült volna meg áprilisban. Azóta átmozgató edzéseket végez, és a tévé előtt drukkol majd a csapatnak.

 

Zíszisz Vrízasz – nagy barátjával Zakorákisszal igyekszik irányítani a PAOK csapatát. Néha talán még beszáll az öregfiúkcsapatba, de csak azért, mer egy kis mozgás után jobban csúszik az ouzo.

 

Temisztoklísz "Démisz" Nikolaídisz – a csúcson hagyta abba, 2004-ben ugyanis felhagyott az aktív labdarúgással. A sport- helyett a bulvárújságok oldalain találkozhatunk a nevével, amióta feleségül vette a kiváló énekesnbőt, Dészpina Vandít.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hellaszole.blog.hu/api/trackback/id/tr922019815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Litsaki 2010.05.22. 14:23:55

Sziasztok!

Jó ez a szám kár, hogy nem eredeti nyelven szól.Nagyon érdekes amit írtál a focistákról egy-két képnek a "korábbi hősökről" biztos más is örülne rajtam kívül :-)
Aki tud néhány infót írhatna a jelenlegi csapatról, hogy ki hol játszik. Esetleg egy kis esélylatolgatást a csoportküzdelmek lehetséges eredméyneiről.
De pár receptet is bedobhat:-))))
süti beállítások módosítása